(09) 726 0900 info@silvoplee.fi

Ruoan hinta määräytyy painon mukaan:

Buffet 22,80 € / kg
Päivän keitto 19,30 € / kg

Hinnoittelumme perustuu laadukkaisiin, luomulaatuisiin raaka-aineisiin sekä talon oman väen käsityöhön. Emme käytä eineksiä, puolivalmisteita emmekä teollisesti prosessoituja raaka-aineita.

Silvopleen ruoan on oltava terveellistä ja maistuttava hyvältä. Syömme sitä itsekin.

Silvopleen noutopöytä tarjoaa kaupungin monipuolisimman ja laajimman kasvisruokavalikoiman. Päivittäin vaihtuva buffet koostuu yli kolmestakymmenestä käsintehdystä herkullisesta ruokalajista.

Raaka-aineemme ovat 65 % luomua – saatavuudesta ja vuodenajasta riippuen. Käytämme ja suosimme lähiruokaa, kauden kasviksia ja reilun kaupan tuotteita.

Silvopleen ruoasta noin 55 % on elävää ravintoa, eli ruokaa jota ei ole kuumennettu yli +40 C°. Tällöin entsyymit, vitamiinit ja kivennäis- ja hivenaineet säilyvät elimistön kannalta parhaassa mahdollisessa muodossa.

Haluamme tarjota tasapainoista, ravintorikasta ruokaa, joka tekee ihmiselle hyvää!

Ravintola on avoinna arkisin klo 11–19 ja lauantaisin klo 11–18.

lahjakortti

Ilahduta ystävääsi Silvopleen lahjakortilla! 

Lahjakortteja voit ostaa valitsemallesi summalle, suoraan kassalta tai tilata sähköpostilla. Meilitse tehdyt lahjakorttitilaukset maksetaan erilliselle tilille ja postitamme tarvittaessa kortin toivottuun osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa aina 6 kk ostopäivästä, ja toimii maksuvälineenä mille tahansa tuotteelle ravintolasta, kahvilasta tai kaupasta!

Kasvisravintola Silvoplee

Kasvisravintola Silvoplee
Toinen linja 7, 00530 Helsinki
Puhelin (09) 726 0900
info@silvoplee.fi

© Silvoplee 2016