(09) 726 0900 info@silvoplee.fi

Tietoa Silvopleen raakakakuista

Silvopleen kakut ovat talon omien taitureiden luovuuden ja käsityön tulosta!

Herkut valmistetaan alusta lähtien omassa keittiössä, 90-prosenttisesti luomulaatuisista raaka-aineista. Silvopleen raakakakut eivät sisällä kananmunaa, maitotuotteita eivätkä gluteenia. Tiedustele myös vegaanisia ja pähkinättömiä vaihtoehtoja!

Raakakakut valmistetaan laadukkaista, ravintorikkaista ja luomulaatuisista raaka-aineista. Makeutukseen käytämme mm. tuoreita hedelmiä, kuivahedelmiä, hunajaa, kookospalmusokeria tai steviaa. Herkkuja emme kuumenna yli 42 asteen, jolloin arvokkaat ravintoaineet säilyvät. Kaikki kakut ovat luontaisesti gluteenittomia ja maidottomia.

Hinta on määritelty 12–14 hengen kakulle, joka on kokonaisten kakkujen minimikoko. Suurempien seurueiden juhliin valmistamme haluamasi kakkugallerian herkun levykakkuna.

Tilausaika on viisi (5) arkipäivää. Voit tehdä tilauksesi kakkugalleriasta sähköpostitse tai puhelimitse numerosta (09) 726 0900, arkisin klo 09.00–15.00 välisenä aikana.

Mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot voidaan ottaa huomioon kakkujen valmistuksessa. Mainitsethan tästä tilatessasi!

Tilaa herkullinen raakakakku täältä!

lahjakortti

Ilahduta ystävääsi Silvopleen lahjakortilla! 

Lahjakortteja voit ostaa valitsemallesi summalle, suoraan kassalta tai tilata sähköpostilla. Meilitse tehdyt lahjakorttitilaukset maksetaan erilliselle tilille ja postitamme tarvittaessa kortin toivottuun osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa aina 6 kk ostopäivästä, ja toimii maksuvälineenä mille tahansa tuotteelle ravintolasta, kahvilasta tai kaupasta!

Kasvisravintola Silvoplee

Kasvisravintola Silvoplee
Toinen linja 7, 00530 Helsinki
Puhelin (09) 726 0900
info@silvoplee.fi

© Silvoplee 2016